nazdarhodiny Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu (upraveno) Dorazila další, přehnaně velká, várka řemenů a přetékající šuplík mě donutil k zamyšlení, a rozhodnutí, některé, i když třeba oblíbené kousky, pustit. Protože na nich aktuálně nemám co nosit. Pokud vezmete víc kusů, tak nejen že ušetříte na přepravě, ale určitě se domluvíme i na nějaké slevě. Obecně jsou všechny řemeny aspoň jednou vyzkoušené, detailněji je to popsané u jednotlivých kousků. 1) 20mm bílé NASA Velcro. Koupil jsem si ho k Lunar Pilotům, pohodlný, bez nějakých nápisů. Pro Lunar piloty mám ale v současné chvíli přetlak řemeniva. Venku jsem ho měl tak 2x. 399,- 2) 20mm NATO se sponou a la Tudor. Velmi kvalitní provedení, černo-vínoví podklad s pískovým rychlým pruhem. Bylo k Tudorům, které už nemám. 499,- 3) 20mm CNS NATO z poslední dodávky, super kvalita, vyzkoušené, ale vyhrály jiné pásky. 199,- 4) 20mm CNS NATO v designu žraločího zubu. Barva je něco mezi cappuccinem a tmavým zlatem. Hrozně sem ho chtěl, ale nakonec jen vyzkoušené a venku nakonec nikdy nebylo. 199,- 5) 20mm super kvalita, ručně šitá masivní kůže od zdejšího mistra. Černý pásek s červeným šitím. Užil jsem si ho, ale teď už se na hodinky nedostane. Nosil jsem ho na překlápěcí sponě. Dodám s fungl novou trnovkou zdarma. Popravdě, když mi tenhle řemen zůstane, vůbec se nebudu zlobit, jen k němu budu muset dokoupit vhodné hodinky 599,- 6) 20mm kůže s raženým krokodýlem (vínovo-černá barva). Nasazený, ale venku nikdy nebyl. Bral jsem ho pro hodinky s modrým cifrem, ale netrefil jsem úplně odstín. 299,- 7) 18mm kůže, tmavě hnědý ražený krokodýl. Koupil jsem na něm hodinky, ale v zásobě mám vhodnější 18mm řemeny. Jen nasazený, venku nikdy nebyl. V případě zájmu dodám s trnovou sponou za stejnou cenu. 149,- 8] 18mm černá kůže od české firmy Mavex. Koupil jsem na něm hodinky od Jeronyma, ale v zásobě mám vhodnější 18mm řemeny a tento nebyl nikdy na mé ruce a podle stavu nebyl na ruce nikdy. 149,- 9) 22mm oranžové CNS NATO. Koupil jsem více odstínů oranžové a nakonec jsem si nechal ty ostřejší odstíny. Tohle je takové spíš oranžovo-lososové. Během testování strávil cca týden na ruce. 149,- 10) 22mm CNS NATO s tenkým červeným proužkem. Pásek z poslední dodávky. Rychlý červený pruh se mi hodí na víc kousků a koupil jsem jich moře. Nakonec jsem si nechal ty, s trochu širší a výraznější linkou. Tento působí velmi decentně. 199,- 11) 22mm ještěrka. Moc jsem ho chtěl, ale nakonec se na cílových hodinkách usadili další a tenhle byl jen vyzkoušený a ven se nedostal. Bohužel už jsem nedohledal, kde jsem ho koupil, mám pocit že to bylo označené jako ještěrka, ale raději prodávám za cenu raženého, protože nápis genuine leather nic o materiálu neříká. 299,- 12) 22mm řemen ze žraloka do Breitling spony. Měl jsem ho párkrát určitě venku, Nechal jsem si ale už jen tmavé Navitimery a k těm se mi barevně nehodí. 799,- Upraveno 1. listopadu uživatelem nazdarhodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 1. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 1. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 2. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 5) 6) 9) pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 2. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 5) 6) 8] 9) pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 9. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 5) 6) 8] 9) pryc k 12) bych doplnil, ze je pro 20mm sponu (22mm u stezejek -> 20mm spona, u spony tloustka jen 2.5mm, takze ideal do provlekacich spon) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu zdar, já bych si vzal tu ještěrku, č.11, jestli je volná. Délka je standart, tj. cca 115-120 mm část s dírkami? Jestli ano, pošli prosím číslo účtu a bral bych to přes zásilkovnu. dík Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno neděle v 11:36 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:36 5) 6) 8] 9) 11) pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky