Přejít na obsah

Steinhart Nav B-Uhr 44 Date Red vs Steinhart OCEAN Two Premium Black

Salamaster

Doporučené příspěvky

Zdravím příznivce značky Steinhart. Zde na fůru jsem zjistil, že tahle značka, kterou jsem předtím neznal je zde velmi populární, obvzlášť potápky :) . Mou maličkost zaujali tyto 2 modely, i když oba úplně jinné ( letecké a potápečské hodinky) 😁.

Oba 2 modeli se safírem, Sellitou i když jiným modelem a 44/43 mm průměr.

Zajímají mě názory nebo zkušenosti, jestli je tady někdo má/ měl :)

8428--pilot-44-date-red1.jpg

o2-premium-black-011510912031.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, nejsem vlastníkem konkrétních modelů, ale se značkou mám jen dobré zkušenosti. Mám celkem dvoje potápky 39 a 42. Oboje safír , keramická luneta, šroubkorunku, jedny sellitu 330 a ty druhé eta 2893, jedny mají jubilé , druhé normální tah s dlc. Přesnost +/- 10 sec .  Zkušenosti moc dobré, vzhledem tomu že jsou oboje z chronošopu, mám i klidné spaní kvůli opravám a servisu. Teď k tvému dotazu, oboje jsou parádni, jen se musí čék rozhodnout kdy a jak nosit, pilotky jsou poměrně velké a nedají se tak dobře přikrýt rukávem a tedy chránit před poškozením.  Mají kožený řemen , wr mají 50 , takže zbytečně je nevystavovat vodě. Ovšem potápky …. To je něco jiného. To se dají lovit i desetníky v kašně…ve vaně až dolů ke špuntu, mytí rukou klidně pod pumpou na návsi, pokud máš už nějaké , víš jistě o čem je řeč. Ty potápky, i s  průměrem 42 se dají i schovat pod manžetu košile. Navíc ty ocean2 nevypadaj jako jiný hodinky. Což občas není od věci.  
Tak snad ti to trochu pomohlo. 

Odkaz ke komentáři

před 22 hodinami, FantasticFabio napsal:

Zdravím, nejsem vlastníkem konkrétních modelů, ale se značkou mám jen dobré zkušenosti. Mám celkem dvoje potápky 39 a 42. Oboje safír , keramická luneta, šroubkorunku, jedny sellitu 330 a ty druhé eta 2893, jedny mají jubilé , druhé normální tah s dlc. Přesnost +/- 10 sec .  Zkušenosti moc dobré, vzhledem tomu že jsou oboje z chronošopu, mám i klidné spaní kvůli opravám a servisu. Teď k tvému dotazu, oboje jsou parádni, jen se musí čék rozhodnout kdy a jak nosit, pilotky jsou poměrně velké a nedají se tak dobře přikrýt rukávem a tedy chránit před poškozením.  Mají kožený řemen , wr mají 50 , takže zbytečně je nevystavovat vodě. Ovšem potápky …. To je něco jiného. To se dají lovit i desetníky v kašně…ve vaně až dolů ke špuntu, mytí rukou klidně pod pumpou na návsi, pokud máš už nějaké , víš jistě o čem je řeč. Ty potápky, i s  průměrem 42 se dají i schovat pod manžetu košile. Navíc ty ocean2 nevypadaj jako jiný hodinky. Což občas není od věci.  
Tak snad ti to trochu pomohlo. 

Jasný, zaleží na co je člověk potřebuje :) . Ale oba dva modely mě zaujalu a tolikrát jsem je na foru neviděl tak proto se ptám 😁. Každopádně děkuji za odpověd. Ještě bych se zeptal, jaké potápky přesně máš, jsem zvědaví.

Odkaz ke komentáři

Ocean One GMT DLC 42 a Ocean39 GMT oboje keramická luneta, ty 39 mají jubilé a ten je fakt super! Oboje mám moc rád, ty černý sem tahal 3 roky v kuse, pak jsem si pořídil 39-ky, ty tahám teď a černý odpočívaj. 

IMG_0944.jpeg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, FantasticFabio napsal:

Ocean One GMT DLC 42 a Ocean39 GMT oboje keramická luneta, ty 39 mají jubilé a ten je fakt super! Oboje mám moc rád, ty černý sem tahal 3 roky v kuse, pak jsem si pořídil 39-ky, ty tahám teď a černý odpočívaj. 

IMG_0944.jpeg

Velmi pěkné ,.děkuji za fotku a ať dělají radost dál

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...