Bobobobo Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Dobrý den,jsem zde nový a děkuji za přijetí.Dostaly se mi do ruk hodinky prim sport ll.Hodinky v hezkém stavu,ale předchází se mi.Pokud by to bylo + minus pár vteřin,neřeším to,ale je to cca 4 vteřiny za minutu.Poradíte?Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Ahoj kolego, vitej. Projdi si trochu forum - najdes zde odkazy na sikovne hodinare, kteri ti budou urcite umet pomoci. Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobobobo Odesláno 4. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Ještě se tady rozkoukávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobobobo Odesláno 4. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Pravděpodobně budou zmagnetizované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se