misso Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Nabízím raritní model SBCJ007 ze série Landrek s černým ciferníkem a se spoustou fičůr, konkrétně: super strojek 8F56 s přesností 20s/rok, rezervou na baterku 10 let, perpetual calendar, true GMT funkce brutální lumi se skvělou přehledností díky full číslům, vydrží celou noc a ještě mnohem déle otočná kompas luneta safírové sklo (aspoň myslím, všude na netu to uvádí) titan, takže z nich nebude vytahaná ruka šroubovací korunka na čtyřce (někdo si na tom zakládá 200 m WR 20 mm lugs vrtané nožky pro jednoduchou výměnu strapů Velikost 41 mm, délka jenom 44 mm, takže lze nosit pohodlně i na tenčí ruce, ale zároveň se neztratí ani na větší, tloušťka celkem tenkých 12.4 mm i když vypadají mnohem vyšší, náramek s extra dílky odhadem i na 19 cm ruku, spona s pojistkou s dírkami na mikroextenzi. Takové hodně drsňácké alpinisty, které budou vždy v pohotovosti a poslušně čekat akci. V Onyxu jsem toť nedávno nechal vyměnit za novou baterku (takže 10 let v klidu), nastavit kalendář a hodinky prošly i WR testem, takže jim nic nechybí. Leda tak wrist-time, kterého se u jim mne bohužel moc nedostane. Full set s kartou z roku pána 2000, extra dílky náramku, návod ke strojku v japonštině - ještě pořád ve folii, další návod v japonštině jak je čistit, jak zkontrolovat kalendář - alespoň myslím podle obrázků, polštářek a origo vysoce zachovalá krabička. Stav hodinek je vzhledem k věku 24 let řekl bych skvělý, regulérní škrábance a rýhy jsem na těle a náramku ani nenašel - jenom spousta takových mikro z běžného nošení (hlavně na sponě) pod běžnou rozlišovací schopností (pokud to zrovna nevyfotím v extra detailu na světle), čemu se u titanu nelze vyhnout, dále se nějaké oděrky a otlučeniny najdou na hranách ochranné části pouzdra kolem lunety (takže ochrannou funkci to poctivě plní) a něco málo i na vnějších hranách nožek. Na skle je pár drobných vlásečnic kolem 12 (viz foto) a něco málo na kyklopovi, normálně si to člověk nevšimne. Cenu za tento místní unikát dávám na 8 000 Kč, kolem Brna nebo poštou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky