Zlý vlk Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Dovolím si zde nabídnout svoje taktické hodinky MWC P656 splňující normu US W-463749, která zaručuje, že se na ně můžete spolehnout v každé situaci, do které se může drsný muž dostat Mají vše: - lehké titanové pouzdro ostře řezaných tvarů s PVD lunetou otočnou v jednom směru - safírové sklo s antireflexní úpravou - WR 300m - přesný strojek Ronda 715li s desetiletou výdrží baterie - a hlavně osvětlení tritiovými trubicemi (GTLS) Detaily zde. Hodinky jsem koupil na podzim 2022. Jestli jsem je měl na ruce 30x, tak je to moc. Na hodinkách jsem nenašel známky nošení, ale jednu pihu na kráse mají. Při oblékání taktické vesty jsem zavadil o zásobník a vypadl lumi bod na lunetě. Hned jsem ho našel a nalepil zpátky. Protože mám gramlavý ruky, tak to jde poznat. Někdo by dokonce řekl, že je to upatlaný vteřiňákem. Na první fotce je to vidět. Komplet balení s krabičkou a papírama. Originál nylonový řemínek je nepoužitý, nosil jsem je na gumě. Rád bych za ně dostal 5000 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan716 Odesláno před 40 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 40 minutami SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky