Hans Gruber Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Vyměním Longines Conquest chrono L3.661.4. Hodinky jsou ve výborném stavu, v září proběhl kompletní servis v Onyxu za skoro 14 000 Kč. Přesnost je v průměru 1 vteřinu, nebo 1,5 vteřiny denně. Nosil jsem je, protože splňují vše, co jsem chtěl – automatický chronograf, značka, vodotěsnost 300m spolu s absencí klasické potápěčské lunety (zde keramika) dává možnost hodinky unosit i více společensky, datumovka, kovový tah…jsou ve všech směrech super, bohužel se mi za tu dobu už okoukaly, navíc jsem se vrátil do stavu, kdy musím opět nosit košile s dlouhým rukávem a v práci tyto hodinky tím pádem moc nevyvětrám. Na výměnu nabídněte, co uznáte za vhodné (hodinky), doplatek z mojí strany bych aktuálně viděl na max. 15 tis. Určitě uvítám prohlídku hodinek v Praze a okolí, navíc hodně jezdím služebně po ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 2. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince UP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno pondělí v 19:44 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:44 UP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky