Přejít na obsah

Seiko White Samurai, Precista PRS9 a další

B.F.G.

Doporučené příspěvky

"Zaplaťpánbůh" mě opouští chronobundus, tak Vám s dovolením nabízím následující hodinky:

1. Seiko White Samuraj -  za mě nejhezčí barva první generace. Hodinky jsou ve skoro dokonalém sběratelském stavu, na dýnku ještě folie, pár drobných vlásečnic, jinak prakticky nic,  kompletní set. Moc podobných kusů k mání není. Moje cena 17000CZK. Na Ebay jsou jen velmi zřídka a mnohem horší kusy, za ceny 850USD a výš.

2. Precista PRS 9 - remake pilotních hodinek z II. WW, které nosili piloti 312 perutě RAF, tedy naši hoši. Hodinky jsou v perfektním stavu, měl jsem je na ruce asi 5x. Jinak odpočívaly v hodinkovnici. Velmi obtížně sehnatelný model Precisty. Hodinky mají otočnou lunetu, materiál těla 316l, strojek je NOS cal. AS1130 "Wehrmacht" 17 jewel, Made in Swizerland - Precista pro tyto hodinky použila dobový strojek. Kompletní set. Vzhledem k tomu jak dlouho jsem je sháněl a jak se vyvíjí cena na trhu si je cením na 21000CZK.

3. Longines Hydroconquest ref 37814066 - kompletní set. Automaty, nošeny málo, čemuž odpovídá velmi pěkný stav s pouze pár vlásečnicemi na náramku. Snad je není nutno moc představovat, 41mm průměr, nerez, safír, keramika luneta. Cena 24500CZK.

4. Citizen Promaster Eco Drive BN0190-82E. Nošené, hrubší vlásečnice jsou, hlavně na náramku a sponě. Průměr 44mm, full set. Moje představa o ceně 3500CZK.

5. Tissot Seastar Seven, manuály kolem roku 1965 o rozměru cca 37x34mm (na ruce vypadají větší), velmi pěkný stav na ty roky. Pouze hodinky. Cena 5000CZK. Řemínek je KO, dám k nim nový Dimodell.

6. Ricoh automaty, bezvadný stav, pouze na dýnku je stará folie nebo konzervační lak, který je částečně odřený (samotné hodinky nemají žádné poškození). Nerezové pouzdro průměru 36mm bez korunky, pěkný strukturovaný ciferník s plastickými indexy, minerální sklíčko, rok výroby cca 1975. Pouze hodinky. Cena 2200CZK

7. Tisell No.157, průměr 44 mm, mauální nátah, smaltovaný ciferník, safír, pouze hodinky. Prakticky nenošené, řemínek (Dimodell)je celkem KO z odpočívání v hodinkovnici. Cena 3000CZK.

Už nenosím ani jedny a ani je nosit nebudu, to je hlavní důvod prodeje. Není problém poslat další fotky, můžu dovézt v okolí Brna. Preferuji osobní setkání, ale klidně i pošlu.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

8.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

15.jpg

16,5.jpg

17.jpg