B.F.G. Odesláno neděle v 14:53 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 14:53 Prodám pár dalších kousků: 1. Steinhart 47mm s Unitasem, kompletní balení - taková klasika od Steinhartu. Hodinky jsou ve velmi pěkném stavu, proti originálu mají leštěnou lunetu, podle mě to vypadá mnohem lépe než původní úprava. Žádné ťukance, škrábance, safíry bez poskvrny, viz. foto. Nošeny velmi zřídka, tomu odpovídá i stav. Moje cenová představa 7000CZK. 2. Zelos Swordfish v nepřehlédnutelné barevné verzi, 40mm. Kompletní balení, stav 98%, na ruce asi 3x. Rychle vyprodaný a obtížně sehantelný model, super lumi. Cena 14000CZK. 3. Casio DW-6640RE-1ER limitka ke 40. výročí modelů DW s "modrým světlem". Za mě nejhezčí model G-Shock co kdy byl Stav nový, pouze vybaleno na foto. Kupováno v Helveti. Moje představa o ceně 4500CZK, levněji je určitě nikde nekoupíte. Pokud je někdo chce, tak bych moc neváhal. Omlouvá se za fotky, fotím to když je čas a editace inzerátů mi taky moc nejde. Za stav hodinek dle popisu ručím vlastním tělem, ale klidně pošlu další foto na vyžádání. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno neděle v 18:36 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:36 Steinhart prodán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno před 11 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami Casio prodáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky