Lookyn Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Ahoj, chtěl jsem vyzkoušet chytré švýcary - splněno Umí to česky, ale asi to nebude nic pro mě... S telefonem se to páruje přes appku Wear OS a když povolíte vše, co to po vás chce, tak vám na to chodí notifikace úplně všeho, co vám přijde na mobil. Vyzkoušel jsem na tom např. whatsapp, email, bolt... dokonce se na tom dá např. na ten whatsapp odepsat Když to budete používat, tak to vydrží den, když to odpojíte od telefonu a nebudete na to sahat, tak to vydrží 3 dny. Plně nabité je to za hoďku. Mám k tomu "nabíjecí dok" s kabelem (bez adaptéru do sítě) a dva řemínky - guma s přeplápečkou a kůže s překlápěčkou. Kůži bohužel někdo dost neodborně zakrátil Jinak k tomu nemám bohužel nic - žádná krabice ani doklady... Je to nošené, nějaké šrámy to má, takže ani trezorovky, ale ani otloukánky Cena: 15 000,- Kč Ideálně osobní předání v Praze, ale když budete hodně naléhat a zaplatíte poštovné, tak vám to pošlu Díky za prostor a možnost inzerce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 8. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 14 000,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 18. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 13 000,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky