Stelvio Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 Ahoj, dávám do prodeje nenošené bronzové divery Zelos Mako v.2 ještě se švýcarským strojkem vč. kompletního balení. Hodinky jsem si pořídil, jako většina asi bronzové hodinky, aby se mnou chytaly patinu času. Zjistil jsem ale, že představa, že budou hodinky vypadat trochu jinak, až je sundám z ruky, zapříčinila, že jsem je nakonec ani neobul... Pokud by tedy někomu udělaly před Vánoci radost... Vzhledem ke stavu a balení vhodné i jako dárek pod stromeček. Kompletní parametry vč. produktových fotek: https://zeloswatches.com/products/mako-v2-500m-diver-bronze-midnight-blue Velikost: průměr 40mm, lug to lug 46mm, tloušťka 13,5mm bez safíru. Stroj: Sellita SW200 Materiál: Bronz CUSN8, keramická luneta, sklo 2,5mm safír, Lumi C3 a BGW9 Přikládám pár amatérských fotek. Omlouvám se za kvalitu, fólií jsem nechtěl sundavat. Cena za komplet je 12K. Předání v Praze a okolí, případně možné domluvit Jablonec/Liberec a okolí nebo Zásilkovna s platbou předem na účet nebo Revolut. Díky za prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stelvio Odesláno 15. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 UP Rozumným návrhům se nebráním, klidně napište. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stelvio Odesláno 22. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Vánoční UP s Vánoční slevou 10%, kdyby to ještě někdo chtěl stihnout pod strom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky