LukashX Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2024 Ahoj, poptávám servis na svoje seika snk. Mám je už šest let, nejdou přesně a co víc, jednou jsem při neopatrném seřizování rozbil datumový věnec. Vzhledem k tomu, že jsou to obyčejné pětky, nechci s tím běžet do autorizáku. Doporučte prosím někoho šikovného. Chodil jsem dřív ke Knesplovi a Majzlíkovi, ale ti zavřeli krám... Díky, Lukáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2024 Posli ich do onyxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 Ano ano, je to 2 týdny, co se mi z onyxu vrátily SKX se stejným strojem a chodí teď jak Švýcary. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 21. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 Ok, zkusím, díky za tip. Nakolik ta lázeň přišla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Cca 3k i s přetěsněním, ale těsnění jsem měl vlastní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se