ZdenoP Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Nabízím na prodej modré Oris Aquis Date s inhouse strojkem Calibre400 a skvělou 5-ti denní rezervou nátahu. Velikost 43,5 mm. K hodinkám je jak kovový tah (mnou vůbec nenošený) tak i modrá guma s pro mě skvělou extenzí na sponě. Původní majitel je kupoval v 7_2021, takže s ohledem na 10-letou záruku ještě 6,5 let v záruce. Něco jsem ponosil já, něco původní majitel, ale myslím, že jsou ve velice dobrém stavu - subjektivně bych řekl 9/10. Klasický kancl-diving na sponě, jinak žádné ťukance či záseky. Součástí prodeje je vše, co vidíte na fotkách. Cena je 53.000,- Kč nebo 2.100 EUR. Preferuji osobní předání v Opavě a okolí, zaslat mohu také, ale raději bych se sešel osobně - kafe samozřejmě na mě. Možná bych uvažoval i o nějaké výměně, ale aktuálně mě nenapadá nic, co by mě lákalo... Ale kdo ví, třeba mě něco zaujme Doplatek za mě možný z obou stran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenoP Odesláno 6. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna REZERVACE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenoP Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna "Zájemce" bohužel přestal komunikovat , takže ruším rezervaci a přidávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenoP Odesláno sobota v 18:03 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 18:03 UP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky