Bukoowsky Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 (upraveno) Po dlouhém zvažování, rozjezdu několika dalších paralelních streamů a chronoevoluci na steroidech nabízím k prodeji Omegy Seamaster Planet Ocean ve velikosti 45,5 mm. Jedná se o referenci 232.30.46.21.01.001. Byly zakoupeny na Chrono24 (cestovaly z Barcelony) v březnu 2024, do 03.2025 běží záruka prodejce. Prošly kontrolou v Onyxu, servis zatím nebyl třeba, dle měření běží do +0,5s / den. Součástí prodeje je komplet balení - dřevěná krabice, manuál, karty, papíry o prodeji, všechny články tahu a celkem dvě origo spony - na hodinkách je nasazena spona s regulací, druhá je bez regulace. Co se týče stavu - od pořizení nepravidelně nošeny několik měsíců, nafotil jsem maximální možný detail, nejsem si vědom žádných vrypů či ťukanců (jeden naprosto minimální z boku na pozici mezi 2. a 3. hodinou se mi nepodařilo vyfotit), rád předvedu osobně. Čeho jsem si vědom - otlaky na zamykacích zubech dýnka...jedná se o kosmetickou záležitost, nemá to absolutně na nic vliv a při nošení to nevadí. Nicméně - vím, že to tam je, což jsem chtěl řešit pořízením nového dílu. Nabízím proto, že případnému zájemci nové dýnko zohledním v ceně . Cenu si představuji 105 000 Kč vč. kafo-pivo-lima incl. Snad jsem na nic nezapomněl, pro jakékoliv dotazy či další fotky jsem k dispozici - hodinky rád předvedu v Praze / Radimi u Kolína. Upraveno 28. prosince 2024 uživatelem Bukoowsky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 3. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna (upraveno) Up...103 000 Kč Upraveno 3. ledna uživatelem Bukoowsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 8. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Stále platí...a ještě trochu poladíme cenu: 101 000 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 14. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna up...100 000 Kč rovných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 19. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna tak poposkočíme...98 000 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 24. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Stále nic? Pokusy byly, zatím nedopadlo....95 000 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno středa v 19:20 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:20 Hop...93 000 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno před 20 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami Ok - 90 000 Kč na stole...pokud vás lechtá jakákoliv myšlenka, jsem k dispozici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky