Přejít na obsah

Omega Seamaster Planet Ocean, 45,5mm, kalibr 8500

Bukoowsky

Doporučené příspěvky

Po dlouhém zvažování, rozjezdu několika dalších paralelních streamů a chronoevoluci na steroidech nabízím k prodeji Omegy Seamaster Planet Ocean ve velikosti 45,5 mm. Jedná se o referenci 232.30.46.21.01.001.

Byly zakoupeny na Chrono24 (cestovaly z Barcelony) v březnu 2024, do 03.2025 běží záruka prodejce. Prošly kontrolou v Onyxu, servis zatím nebyl třeba, dle měření běží do +0,5s / den. Součástí prodeje je komplet balení - dřevěná krabice, manuál, karty, papíry o prodeji, všechny články tahu a celkem dvě origo spony - na hodinkách je nasazena spona s regulací, druhá je bez regulace.

Co se týče stavu - od pořizení nepravidelně nošeny několik měsíců, nafotil jsem maximální možný detail, nejsem si vědom žádných vrypů či ťukanců (jeden naprosto minimální z boku na pozici mezi 2. a 3. hodinou se mi nepodařilo vyfotit), rád předvedu osobně. Čeho jsem si vědom - otlaky na zamykacích zubech dýnka...jedná se o kosmetickou záležitost, nemá to absolutně na nic vliv a při nošení to nevadí. Nicméně - vím, že to tam je, což jsem chtěl řešit pořízením nového dílu. Nabízím proto, že případnému zájemci nové dýnko zohledním v ceně ;).

Cenu si představuji 105 000 Kč vč. kafo-pivo-lima incl.

Snad jsem na nic nezapomněl, pro jakékoliv dotazy či další fotky jsem k dispozici - hodinky rád předvedu v Praze / Radimi u Kolína.

Omega 7.jpg

Omega 8.jpg

Omega 9.jpg

Omega 10.jpg

Omega 1.jpg

Omega 2.jpg

Omega 3.jpg

Omega 5.jpg

Omega 6.jpg

Upraveno uživatelem Bukoowsky
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři