Přejít na obsah

Zenith Pilot Big Date Flyback Ref. 03.4000.3652/21.I001

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím hodinkové nadšence,

Tak jsem si udělal zase radost (uvidíme na jak dlouho) a po roce, kdy mi seděly někde v zadu v hlavě, jsem prostě jo 🙂

Nejprve jsem, ale chtěl od místního člena koupit Zenith Pilot automatic 03.4000.3620/21.I001, studoval jsem si je x dní, skvělý kalibr, přehledné, jednoduché. Ale co mě zásadně zklamalo tak vjem velikosti. I když jsou to 40mm, tak pocitově na ruce 37-38mm, prostě jsem tu velikost nedal. Ale znáte to, když už jste nějaký peníze dali dokupy a navnadili jste se, že něco přibude, tak to nedá. Tak jsem zkusil Zenith Pilot Big Date ... a sedí parádně. Motor je možná topka z kalibrů, co dnes Zenith dělá. A když přejdu na design, tak prostě pecka. Ta barevná kombinace, nádherně oživí ciferník a celé hodinky, nic přehnané, ale úžasný kontrast. BIG DATE, skvělý, prostě to se mi líbí. A víte, že přeskočení data proběhne za 0,03 sekundy? To je mazec, to se musí vidět 🙂

Tak hezký víkend, ať to tiká 🙂

Robert

Zenith Pilot.jpg

• Like 5
Odesláno

Výborný jsou! Gratulace.. já zase pořád musím myslet na Defy. Defy Skeletony :)

už jsem je i zkoušel. Taky výborný.. jak tohle dopadne.. 😅

Každopádně tohle je Pilot vlákno. Bravo, krásný!

20240828_150127.jpg

Odesláno

Mně se obecně Defy strašně líbí. Zkoušel jsem si ne skeletony. Ale upřímně, nějak mi vadí ta malá ručička, že se točí za 10s tzn frčí rychle a ruší to. Je to moje subjektivní. Kdyby tam byla na 60s tak nevím nevím co bych vzal.

Odesláno
před 4 hodinami, Robo7 napsal:

Mně se obecně Defy strašně líbí. Zkoušel jsem si ne skeletony. Ale upřímně, nějak mi vadí ta malá ručička, že se točí za 10s tzn frčí rychle a ruší to. Je to moje subjektivní. Kdyby tam byla na 60s tak nevím nevím co bych vzal.

Jj, mám to stejně. Proto jsem "obyc" defy s tou 10s sekundovkou :) na devitce nevzal.. .. / už to bylo s Peťou i upeceno, jen jsem vybíral jestli černé nebo bílé.. 

Paradoxně u těch skeletonu, mi to nějak nevadí. A nevím čím to je. Jestli pozici na sestce, nebo právě tím skeletonem. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...