padvlk Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Zdravím a zase jelikož jsem laik tak přicházím s otázkou.Moje velká vášeň jsou cibule a tak,abych se ve sběratelství zlepšoval tak bych se chtěl tady na foru zdokonalit, mám otázku .Jaký je rozdíl mezi IWC a JWC na aukru se prodávají tyto hodinky a když je pořádně prohllédnu tak jedny mají IWC a druhé JWC můžete mě poradit.A další otázka co jsou to jeptišky.Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2009 Zdravím a zase jelikož jsem laik tak přicházím s otázkou.Moje velká vášeň jsou cibule a tak,abych se ve sběratelství zlepšoval tak bych se chtěl tady na foru zdokonalit, mám otázku .Jaký je rozdíl mezi IWC a JWC na aukru se prodávají tyto hodinky a když je pořádně prohllédnu tak jedny mají IWC a druhé JWC můžete mě poradit.A další otázka co jsou to jeptišky.Dík iwc by mělo být international watch company jwc je asi zkomolenina a jeptišky jsou cibule většinou menšího rozměru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Opišta Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2009 Ve stare nemcine se casto psalo pocatecni I jako J a IWC pouzivalo oznaceni JWC nekolik let kolem roku 1900. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se