tenge Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Vzhledem k tomu, že mi přišel kousek, který jsem nějakou dobu sháněl, resp. se odhodlával, tak musí jít 2ks do dobrých rukou - první: Prodám krásný kousek japonského umění. - Grand Seiko SBGA001 champagne dial, springdrive, dokonalá vteřinovka a celkově parádní zpracování. Hezké nošené s průhledem na strojek a fullsetem komplikace rezervy nátahu je ta nejhezčí co dělají - výřez a šrafování, tj. krásně ve 3d, nic natištěného cena 75tis. CZK (případně výměna za něco levnějšího a doplatek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 1. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Dnes je vezu s sebou do Brna kdyby někdo chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno před 18 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami Nabídkám se meze nekladou, klidně dva kusy a peníze, nebo naopak peníze ode mě jako doplatek..variant je dosti. cena 72,5tis. CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky