Přejít na obsah

Zenith Pilot Big Date Flyback

Robo7

Doporučené příspěvky

Zdravím,

na prodej Zenith Pilot Big Date Flyback, Ref. 03.4000.3652/21.I001

* nové, nenošené, leden 2025, prodloužená záruka na 5 let

* full set, koupeno u CZ AD

* dokonalý caliber EL PRIMERO 3652

Odkaz na detail https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-zenith-pilot-big-date-flyback-034000365221i001/?_gl=1*11ft9m8*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQiA19e8BhCVARIsALpFMgFAGJQXb7610uNI8a4mwNfZVvUlS9ZIwDvoPWLAhDYD-JeLfh5MgaUaAo9QEALw_wcB

Cena 225tis (cena retail 300-307tis), osobně Brno, 4.2 Praha, Bratislava a Banská Bystrica v rámci měsíce

Pouze prodej, bez výměn

Fotky jsem si vypůjčil, neumím to tak dobře nafotit. Hodinky jsou v krabici netknuté.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé, nikdo nechce tyto nádhery za cenu, kterou vám nikde nikdo nedá? Retail cena co jsem se díval je 307tis až 313tis.

Nabízím 205tis (34% sleva), hodinky jsem koupil v emoci, jen donesl domů, registroval pěti letou záruku a v krabici čekají na někoho kdo si je užije.

• Díky 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Vytvořit...