misso Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Výměnou se ke mně dostala klasika klasik, Hydroquesty aka LHC ve velikosti 41mm s černým ciferníkem, Ref. L3.742.4.56.6. Balení by mělo být kompletní (tenká vnější krabice, polstrovaná vnitřní krabice, návod, záruka Koscom, 4 dílky tahu - takže na ruku 20 cm a součástí jsou i půldílky). Víc info např. https://www.hodinky-koscom.cz/longines-hydroconquest-l3-742-4-56-6-k0024782, kdy i byly kupovány koncem září 2024, takže nyní staré 4 měsíce a dle stránky je celkem záruka 5 let. I fakturu mám. Minimální známky nošení, resp. já vidím jenom něco málo na překlápěčce a na leštěných dílcích tahu vlásečnice, které vznikají při styku se vzduchem. Ostatní jsou smítka nebo jiný bordel, co letěl kolem. Jdou mi kolem +4s/den, strojek je jinak 3denní. Kdyby něco, tak mají ještě předlouhou záruku. Cena v obchodě 35k, já začnu na 28.000 Kč za 4 měsíce staré a minimálně nošené hodinky, zásilkovna v ceně. Výměny moc ne, ale když už, tak GS nebo Chronomastery. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 1. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 6. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Posuneme na 27 500 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno středa v 00:31 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 00:31 nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky