Brozik Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Ahoj, prodám chytré multisportovní hodinky Coros Apex 2 Pro. Dlouhodobě běhám a používám Garminy a lákalo mě Coros vyzkoušet. Tak jsem si je koupil, párkrát vyzkoušel a už na sebe nikdy nevzal. Běhám ultramaratony a holduji všem sportům a Garminy mi vyhovují více, avšak Coros za méně muziky nabízí v zásadě mnoho věcí navíc: Až 75 hodinová výdrž baterie ve standardním GPS režimu Až 32 GB interní paměť pro mapy a hudbu GPS navigace Offline mapy zdarma Safír a titan Pokročilý All-Satellite Dual Frequency GNSS GPS čip Dotykový displej A mnoho dalšího...například váha s nylonem pouhých 53 gramů. Více info rád poskytnu a vysvětlím. Cena 9.500,- korun, předání v Praze, Jihlavě, HK nebo po domluvě pošta. Díky moc za prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno 4. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Up 9.000,- kaček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky