Brozik Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Ahoj, prodám chytré multisportovní hodinky Coros Apex 2 Pro. Dlouhodobě běhám a používám Garminy a lákalo mě Coros vyzkoušet. Tak jsem si je koupil, párkrát vyzkoušel a už na sebe nikdy nevzal. Běhám ultramaratony a holduji všem sportům a Garminy mi vyhovují více, avšak Coros za méně muziky nabízí v zásadě mnoho věcí navíc: Až 75 hodinová výdrž baterie ve standardním GPS režimu Až 32 GB interní paměť pro mapy a hudbu GPS navigace Offline mapy zdarma Safír a titan Pokročilý All-Satellite Dual Frequency GNSS GPS čip Dotykový displej A mnoho dalšího...například váha s nylonem pouhých 53 gramů. Více info rád poskytnu a vysvětlím. Cena 9.500,- korun, předání v Praze, Jihlavě, HK nebo po domluvě pošta. Díky moc za prostor. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno 4. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Up 9.000,- kaček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno 21. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Up 8.900,- případně možná i výměna za něco mechanického Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno středa v 13:54 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:54 8.000,- up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky