deewy Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna (upraveno) Po delší době jsem si udělal radost a pořídil tyto nádherné GMTéčka C63 Sealander GMT v elektrizující barvě. Přidávám rychlocvak, nicméně zachytit krásu hodinek na foto se mi nedaří. Na živo jsou tyto hodinky elegantní, jemné, s výrazným ciferníkem. Mám je teprve pár dní a už jsem dostal pár pochval. Super je taky mikroregulace i motýlkové spony. Přes noc se houpou ve watchwinder of fy. Klarstain model Hanoi (mimochodem nádherně zpracovaný a za dobrý prachy, přímo u výrobce. Tak snad mi nějakou dobu vydrží, rád bych jim brzy pořídil kámoše nějaké pilotky asi. Upraveno 28. ledna uživatelem deewy 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Moc pěkný Wardy, gratulace Tyhle bych rád viděl naživo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Super hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se