snake Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Zdravím Vás, Nabízím na prodej tyto krásný hodinky značky Seiko. Kompletní balení papíry (5/2022), krabice, články tahu, originální guma,navíc kovový tah jubilee,... Stav je podle mě super - posuďte z fotek,nikde jsem nic nenašel... Cena je 55 000,- cash na stole v českých a předání okolo Brna nebo na cestách . Případně vše na domluvě. Díky za SZ Odkaz: https://www.helveti.cz/seiko-prospex-sla023j1?utm_medium=affiliate&network=dognet&affiliate_id=1&utm_campaign=hlavni&utm_content=odkaz&a_aid=5be8b42c2c857&a_bid=0a208c0b&data1=gclid_Cj0KCQiA4rK8BhD7ARIsAFe5LXKMEPq3PvrdflJG5Ex31qCzV3Ws3uLQw-kgrMlNSCWq-RRWLO4JNJsaArLZEALw_wcB&utm_medium=affiliate&network=dognet&affiliate_id=1&utm_campaign=hlavni&utm_content=odkaz&a_aid=5be8b42c2c857&a_bid=0a208c0b&data1=gclid_Cj0KCQiA4rK8BhD7ARIsAFe5LXKMEPq3PvrdflJG5Ex31qCzV3Ws3uLQw-kgrMlNSCWq-RRWLO4JNJsaArLZEALw_wcB&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA4rK8BhD7ARIsAFe5LXKMEPq3PvrdflJG5Ex31qCzV3Ws3uLQw-kgrMlNSCWq-RRWLO4JNJsaArLZEALw_wcB Podrobnosti: Značka Seiko Určení Pánské Použití Sportovní, Potápěčské Původ Japonské Vodotěsnost 300 m Hmotnost 201 g Pohon Pohon Automatický Strojek 8L35 Přesnost chodu v sekundách Maximální odchylka -10/+15 s / den Rezerva chodu info 50 hodin Ciferník a pouzdro Rozměr pouzdra 44,3 mm Výška pouzdra 15,4 mm Tvar pouzdra Kulaté Materiál pouzdra Ušlechtilá ocel Materiál sklíčka Safírové - antireflexní Číselník Analogový Barva číselníku Modrá Řemínek Materiál pásku Ušlechtilá ocel Spona info Ano Barva náramku Stříbrná Funkce Datum Ano Otočná luneta info Jednosměrně - potápěčská Funkce Datum, Otočná luneta, Korunka šroubovací Korunka šroubovací info Ano Luminiscence info Lumibrite Další funkce 26 kamenů, Monoblok pouzdro, Luminiscence na vybraných pozicích lunety, Keramická vložka lunety, Safírové sklíčko s vnitřním antireflexem, Povrchová úprava Diashield Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 14. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Krásný hodinky jak po vzhledové, tak i funkční stránce... Podmínky stejný 55 000,- cash na stole v českých... Nabídky na výměnu mi stejně chodí a tak to napíšu i sem,pokud to chcete koupit/vyměnit a máte nějakou rozumnou představu - klidně napište - já to nenosím,leží v krabici... doplatky jsou taky možný nahoru / dolů - podle nabídky... Díky za SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno středa v 06:00 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 06:00 50 000,- Už jsem skoro na polovině ceny nových hodinek, prakticky ve stejném stavu... Díky za SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky