Karel Horčík Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Zdravím. Už jsem to tu před časem zkoušel a nakonec nic nedopadlo, zkusím znovu. Z důvodu touhy po novém projektu, bych rád prodal tyto Orlíky. Jsou to moje druhé, první jsem měl ocelové, budou třetí. Po zkušenostech z prvních hodinek jsem v Nekázance domluvil pár úprav. V době zadání bylo v Prim výjimečné mít černé DLC na titanovém pouzdře. Tedy je to titan ale černý. 4erný je též strojek. Individuální je též číselník, světlá verze iluminace, vlajka. Samo ručky z jiného modelu... Na hodinách je korunka s motivem vlajky. Skvělý stav, bez vad. Původní řemen nepoužit, je k tomu sada šroubků ke stěžejním, neboť jsem na mých prvních ty šroubky ožužlal šroubovákem, ke druhým orlíkům jsem koupil extra sadu. Samozřejmě full set. Přidám nějaký řemen. Jsou to krásné hodinky, i neznalce zajímají. Já se s Primem vrhnu na jiný projekt. Stálo to 100k korun Chtěl bych 80.000,- Po předchozí zkušenosti jsem otevřen nabídkám, pokud někdo máte zájem do SZ nabídněte cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno pondělí v 11:38 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:38 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno pondělí v 11:38 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:38 pokud někdo máte zájem do SZ nabídněte cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky