actionman1 Odesláno úterý v 21:28 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 21:28 Caute, nevhodny darcek, nakolko som mal uz väcsinu ocelovych a plastovych hranacov a uz ma nejak nebavia. Dostal som predcasne k sviatku 5600ky Rainbow Brick Wall edition. Klasicky tvar, pekne tehlicky na diale - viditelne asi na slniecku a pod ledkou v niektorych uhloch, negativny displej dobre citatelny. Inak legendarna klasika: živicový remienok, ocelové puzdro, minerálne sklíčko, 73g, 200m WR, modul Casio 3525, Presnosť ±15 s za mesiac. Nie je im co vytknut, na ruke iba prilozene koli fotkam, full set, na "vzduchu" v exterieri neboli, iba rozbalene a odfotene v interieri pod ledkou. Vhodne aj ako darcek. Je k nim vsetko. Viac info, video aj trocha historie a popis preco rainbow brick displej: https://www.helveti.sk/casio-g-shock-gm-5600rw-1er-rainbow-brick-wall-series Pekny pokec ked by sa Vam nechcelo otvarat link: Vzor tehlovej steny vyjadruje divokého ducha, odhodlanie pri prekonávaní prekážok a posúvaní hraníc. Tento vzor sa v minulosti objavil aj na výročných modeloch a limitovaných edíciách modelov DW-5000, GMW-B5000 a MRG-B5000. Teraz sa po prvýkrát objavuje v kovovom dúhovom gradiente dosiahnutom naparovaním. Každý ciferník má jedinečnú farebnú schému a jednotlivé odtiene sa menia v závislosti od dopadajúceho svetla Moja cena 60% retailu a packeta poistena do oboch krajin k tomu zdarma: 120 EUR / 3 015 CZK. Osobne mozne v Bernolakove a okoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky