nazdarhodiny Odesláno 11. března 2025 Nahlásit Odesláno 11. března 2025 (upraveno) Ahoj, opět něco nutně potřebuji z prodejního vlákna a zkusil bych pustit hodinky, které mám u sebe přes 30 let. Na ruku se dostaly 2-3 krát ročně. Stav je za mě skělý, drobné šrámky mají, ale na to že nebyly leštěné a za těch 30 let jsem neměnil sklíčko, vypadají k světu. Hodinky dávám servisovat, i když je moc nenosím, jednou za deset let. Tyto byly naposledy 2023 (v září 2023 se mi vrátily z ONYXu, kompletni rozborka, fakturu přikládám). Před tím 2013 ještě u hodináře v Novém Městě nad Metují - k tomu už doklady nemám. Krabička není, takže jen hodinky na řemenu. Je na nich nasazená ještěrka od Riosu. Není úplně nová, ale každopádně má ještě hodně života před sebou a hodinkám podle mě dost sluší. Zkusil bych je nabídnout za 9.900 + zásilkovna. Pokud by se prodalo, o co mám zájem, tak bych inzerát stáhl. Diky za prostor. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. března 2025 uživatelem nazdarhodiny preklepy 1
nazdarhodiny Odesláno 21. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2025 Dokumenty k servisu a servisni krabka soucasti. Pokud byste je chteli bez jesterky, budete je mit o 500 levneji. Jinak cena zustava Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
nazdarhodiny Odesláno 28. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2025 Pomerne zachovaly, oservisovany stroj, v ikonickém designu, a tech 34mm je porad paradne nositelnych (foto je starsi) Pokud mate nejaky napad, napiste Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
nazdarhodiny Odesláno 4. dubna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2025 9.490,- s jesterkou, 8.990,- bez doprava v cene
nazdarhodiny Odesláno 15. dubna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2025 jedinecna prilezitost koupit si zachovale primky po servisu od rodileho novomestaka
nazdarhodiny Odesláno 22. dubna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2025 paradne nositelny ikonicky kousek po velkem servisu 9.300,- s jesterkou, 8.800,- bez doprava v cene
nazdarhodiny Odesláno 24. května 2025 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2025 Jesterku si donosim, ale tyhle holky se u me uz nemaji sanci dostat na ruku Samotne hodinky 8.800,- a prihodim zdarma nenosenou cernou kuzi se vzorem krokodyla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nazdarhodiny Odesláno 30. května 2025 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2025 zkusim vyraznejsi slevu na 7.900,- za hodinky, po servisu v ONYXu (9/23), dostanete je v servisnim pouzdre ONYX a s novym cernym kozenym remenem
nazdarhodiny Odesláno 17. října 2025 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2025 posledni cenu necham, ale pujdou k novemu majiteli na zrzave jesterce a k tomu navic uplne novy cerny kozeny remen hodinky jsou mechanicky v super stavu. Dal jsem je dnes na ruku na foceni a hned se rozebehly. Pridavam foto na ruce (17.5cm) pripadne nabidky pls do SZ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
nazdarhodiny Odesláno 20. ledna Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna Poruším svůj slib a ještě zkusím jeden up v novém roce. Pokud byste měli zájem, pište, určitě se domluvíme
Doporučené příspěvky