snake Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března (upraveno) Zdravím Vás, Nabízím na prodej tyto legendární hodinky. Kompletní balení obsahuje papíry, dřevěná krabice, šroubovák,... Stav je za mě hezkej - kdo to chce,tak asi ví co a jak,ale i přesto popis níže... Nedávno byly na seřízení ve fabrice,takže by mělo bejt všechno tak jak má - já je nenosil a nosit nebudu (to je i důvod prodeje). Cena je 67 000,- cash na stole v českých a předání okolo Brna nebo na cestách. Kdyby to někdo chtěl a měl nápad na výměnu nebo jinou cenu - klidně si napište...ono mi to bude chodit stejně,tak to sem jen dopisuju...při výměně se třeba taky domluvíme na něčem (doplatky nahoru/dolu prostě klasika)...na tu výměnu mě zajímaj asi spíš Švýcarský, Německý značky...ale však uvidíte co Vás napadne... každopádně přednost má prodej - mám toho víc než potřebuju Díky za SZ Odkaz: https://www.prim.cz/prim-orlik-ii-c--2 Podrobnosti: Značka PRIM Určení Pánské Použití Potápěčské, Sportovní Původ České Vodotěsnost 100 m Hmotnost 120 g Pohon Pohon Automatický Strojek PRIM kalibr 98.01 Přesnost chodu v sekundách -6s /+24s / 24 h Rezerva chodu info 45 hodin Ciferník a pouzdro Rozměr pouzdra 42 mm Délka pouzdra (lug-to-lug): info 54,3 mm Výška pouzdra 14,5 mm Tvar pouzdra Kulaté Materiál pouzdra Ušlechtilá ocel Materiál sklíčka Safírové Číselník Analogový Barva číselníku Černá Průhledné zadní víko info Ano Víko na závit info Ano Řemínek Materiál pásku Kaučuk Spona info Trnová Šířka pásku 22 mm Barva náramku Černá Funkce Datum Ano Otočná luneta info obousměrně otočná Funkce Datum, Otočná luneta, Korunka šroubovací, Průhledné dýnko Korunka šroubovací info Ano Luminiscence info Ručička a indexy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. března uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 18. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Kop to nahoru - podmínky stejný: Cena je 67 000,- cash na stole v českých a předání okolo Brna nebo na cestách. Díky za SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno neděle v 07:20 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 07:20 65 000,- Díky za SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky