AquaTerra Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března (upraveno) Blíží se nám jaro a kdo by zvažoval něco příjemného, co lze vzít i na jachtu, mám pro vás dobrou zprávu. Rozhodl jsem se zúžit svoji sbírku. Jedná se o snad jediný kus v ČR, který byl koupen v butiku Omega. Jsou téměř nenošené, měl jsem je opravdu párkrát na ruce. K vodě mám levnější aqua terra a planet ocean. Koupeno v ČR, na Staromáku v butiku v srpnu 2024. Čili záruka do srpna 2029. Posílám přesný popis: Pánské Seamaster Aqua Terra. U tohoto modelu je pouzdro o průměru 43 mm vyrobeno z nerezové oceli a je upevněno na ocelovém náramku. Číselník má ve středu kroužek se světle modrým označením dne a tmavě modrým označením noci, ručičky a indexy jsou vyplněné jedinečnou světle modrou barvou Super-LumiNova. Otočením hodinek se objeví vyražené pamětní logo Seamaster zobrazující Poseidona s trojzubcem a dva mořské koníky. Reference: 220.10.43.22.03.002 Cena 229 tis Kč Výměna vzhledem k tomu, že zmenšuji svoji sbírku možná není. Místo předání ideálně Praha a okolí. Upraveno 17. března uživatelem AquaTerra
AquaTerra Odesláno 6. dubna Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna Než půjdou na chrono24, upravuji cenu na 224k gentlemen.
Doporučené příspěvky