stepy Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Hodinky Amazfit T-Rex 3 jsem si koupil jako levnější náhradu za Garmin Fenix, konkrétně jsem předtím nosil Garmin Fenix 3XHR Sapphire. Hlavním důvodem byla výbava, přítomnost AI a skvělý poměr cena/výkon. A musím říct, že mě v mnoha ohledech mile překvapily. Hned po rozbalení mě překvapilo, jak jsou lehké. Na pohled působí dost robustně, ale na ruce jsou pohodlné a nijak nepřekážejí. Na sport ideální, člověk o nich skoro neví. Hodinky se ovládají čtyřmi tlačítky nebo dotykově a celé menu je intuitivní, žádné složité hledání funkcí. Displej je skvěle čitelný i na přímém slunci, což je u sportovních hodinek velké plus. Lze nastavit Always-On režim, což je fajn, ale logicky to víc žere baterku. Hodinky už v základu mají asi 150 sportovních režimů a další se dají stáhnout. AI Zepp je fakt zajímavá věc, protože na základě tepu, okysličení krve, teploty a dalších údajů vám pomůže nastavit trénink nebo poradí, jak zlepšit spánek. Každý týden/měsíc vygeneruje zprávu o Vašem spánku či cvičení. GPS je velmi přesná, což jsem upřímně nečekal. Měření tepu je hodně přesné, blíží se profesionálním tlakoměrům. Jediné, co by mohlo být lepší, je interval měření – hodinky ho dělají každou minutu, což někomu může vadit. Při sportu 3x týdně a monitorování spánku mi vydrží 7 dní na jedno nabití, což mi přijde úplně v pohodě. Garmin sice měl některé funkce líp propracované, třeba závodění v aktivitách, ale i tak je Amazfit za ty peníze skvělá volba. Hodinky mám od Vánoc a jsem spokojený. Jasně, Garmin byl v některých věcech lepší, ale když vezmu v úvahu cenu, výbavu, přesnou GPS, AI asistenci a slušnou výdrž baterie, tak si myslím, že Amazfit T-Rex 3 za ty peníze fakt stojí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se