Salamaster Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Formex slaví své 25. výročí novým modelem - Formex Essence Ceramica Skeleton collection. Hodinky mají díky keramice být až o 30% lehčí než ocel a zároveň odolnější. 41mm, COSC-certified movement, WR 100m. Jedná se o 4 modely - Gold-Tone, Stradale Blue, Stradale, Stradale Viola https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/formex-celebrates-25-years-with-new-skeletonized-ceramic-collection Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Skeleton na x-ty krat, ani titan a keramika to nezachrani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berczo Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Materiály zajímavé, zbytek mně neoslovil (ani v podání jiných značek). Připadá mi to nebo JE to postavené na tvaru modelu essence? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 23. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března V 23. 3. 2025 v 12:14, Harwey napsal: Skeleton na x-ty krat, ani titan a keramika to nezachrani. Rozšířit Já skeletony obecně nemusím, to mnohem raději mám hezké open heart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Open heart uz vobec nie, ale tak ked sa to tebe paci, ok:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března https://www.hodinkee.com/articles/the-formex-essence-ceramica-offers-the-worlds-first-ceramic-quick-adjust-bracelet?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-032425&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se