Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska mi dorazily moje nové hodinky na tvrdou práci, ryby, včelaření a jiné bejkárny.

Titanový monokok s odolností 300m, safír s AR. Bytelný tah s mikroregulací.

Jen ta datumovka by mohla být větší.

Spokojenost.

image.jpg

• Like 3
  • Dát hlas 1
Odesláno

Víc fotek prosím 😉 Když už se máš čím chlubit, tak to neodbývej a pochlub se pořádně, od toho to vlákno je, tak se nestyď a šup šup - víc fotek a víc informací 👍

Odesláno (upraveno)

Tak po tydnu pouzivani recenzuji-tvar hodinek je dokonaly. Ten titanový monokok bez sroubku je technicky zazrak a strasne me bavi ta minimalisticka jednoduchost. Bytelne, maskulinni, ale presto super nositelne hodinky. Lumi je fajn, neni Seiko Lumibrite, ale funguje slusne a barva je prijemna.

Tah je dokonaly. Neamputuje chlupy, ma idealni delku. Sundava se v pohode. Testoval jsem i s kaucukem Hirsch pure, ale tah mi vyhovuje vice, coz je vcelku s podivem.

Presnost je pro mne nemeritelna. Proste za tyden +-0s

solarni dobijeni asi funguje, ale na to je prilis brzy.

Titan je velmi odolny, asi za to muze uprava povrchu, ktery japoncici aplikuji jako super titanium. Mel jsem titanovych hodinek nekolik a byly teplejsi a pocitove mekkci. Tyhle jsou asi jako tvrzena ocel, ani na nich nejsou skrabancea to v nich delam schvalne uplne vsechno, protoze tyhle watche neni treba setrit. Hmotnost hodinek je velmi prijemna, takze titan ok, ale jake je slozeni slitiny netusim. Pusobi na mne vice jako ocel nez titan.

jedina vytka je k ciferniku. Asi mam radeji vice minimalisticke, kde je mene cisilek a popisku a velke rucicky. Tady je to trosku naopak, ale citelnost je stale super.

9/10 tohle se japoncum neskutecne povedlo. Za ty penize absolutni spicka. Fieldy jak hovado. 300m sloupec bez lunety? To je to, co chci.

Uvidime za jak dlouho se vratim ke svym blejskavym mechanikam:)

Upraveno uživatelem the.sage

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...