helit Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Ahoj, minulý rok som to s nákupmi hodiniek seriózne prepískol, takže väčšina teraz musí ísť preč. Budem ich inzerovať postupne (jednotlivo), celý zoznam nájdete v mojom profile. Takže, ponúkam nasledovné: Rolex Skydweller ref. 336934 Modrý ciferník Oyster ťah Updatovaný strojček 9002 s ročným kalendárom a automatickým náťahom, dve časové zóny, dátum atď. ale hlavne to inkognito ovládanie otočnou zlatou lunetou Rezerva náťahu 72 hodín Hodinky sú v stave - nové a nenosené, s výnimkou cca 10 minút na ruke u AD a potom asi cca pol hodinu doma na skúšku a hraním sa s nastavením. Jediný drobný detail/nedostatok je pár mikroškrabancov na asi dvoch dielikoch ťahu - tých kt. sú pod sponou a najbližšie k spone - viď. foto. Píšem to kvôli 100% popisu stavu, predpokladám, že by si to nikto asi ani nevšimol. Ponúkam ich ako full set (obe krabice, záručná karta, Rolex pečať, manuál a servisná brožúra). Zakúpené u Rolex AD 18.1.2025 a teda s medzinárodnou zárukou platnou do Januára 2030. Ťah bol skrátený u AD, všetky dieliky k dispozícii. Kópia faktúry k dispozícií k náhľadu. Cena 21.000 eur alebo ekvivalent v CZK (momentálne cca 530.000 Kč) Osobné stretnutie možné primárne v Prahe. Sériové čísla sú na hodinkách aj karte zakryté - samozrejme som ochotný hodinky ísť overiť kdekoľvek chcete ak by nestačili moje referencie Chronomagu vďaka za priestor. 1
helit Odesláno 16. dubna Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna UP - uvedená cena je k jednaniu. Ak máte cenovú predstavu, ponúknite, maximálne sa nedohodneme 1
helit Odesláno 26. května Autor Nahlásit Odesláno 26. května UP - od 29.5. do 1.6. možné osobné stretnutie kdekoľvek na trase Plzeň - Praha - Brno - Ostrava - Bratislava.
helit Odesláno 23. června Autor Nahlásit Odesláno 23. června UP - možná aj výmena za lacnejšie hodinky + Váš doplatok
helit Odesláno 21. července Autor Nahlásit Odesláno 21. července UP - 19.900 eur, osobka možná na ceste Plzeň - Praha - Bratislava
Doporučené příspěvky