Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

pokračujem v predaji hodiniek zo svojej zbierky, tu je teda ďalší kúsok:

Rolex Daytona Oysterflex ref. 116518LN
púzdro zo žltého zlata o veľkosti 40mm
čierna keramická luneta
"Paul Newman" čierny matný ciferník s kontrastnými zlatými subciframi a červenou sekundovkou chronografu.
Je to podľa mňa krajšia, farebne trošku pestrejšia a zaujímavejšia verzia v porovnaní s aktuálnym modelom, práve kvôli tej červenej sekundovke chrona a detailom.

Indexy a ručičky samozrejme luminiscenčné.

Rolex in-house caliber 4130
Automatický náťah
Rezerva náťahu cca 72 hodín
Chronograf a small seconds

Hodinky boli zakúpené v Decembri 2020 u Rolex AD.

Medzinárodná záruka je teda stále platná do Decembra 2025.

Mechanický stav: výborný - cca pred mesiacom som ich u Rolex AD nechával kontrolovať, hodinár ich dal na vibrograf a nameral +2s/24h takže strojček funguje stále v rámci COSC certifikácie.

Vizuálny stav: na to, že sú hodinky zlaté, sú tiež vo výbornom stave, púzdro aj spona majú mikro-vlásočnice z občasného nosenia, mimo toho žiadne vážnejšie nedostatky alebo poškodenie. 

Hodinky boli nosené iba príležitostne, čomu zodpovedá stav či už mechanický alebo vizuálny. 

Hodinky ponúkam ako full set - obe krabice (hlavná zelená Rolex krabica je väčšia ako pre iné modely keďže sa jedná o Daytony), záručná karta s koženým púzdrom, COSC pečať, plastová ochrana lunety, manuál a booklet s infom o záruke a servisných centrách.

Faktúra aj pokladničný bloček sú súčasťou predaja.

K hodinkám mám tri časti Oysterflex ťahu/remienku - veľkosti E a F (na tých sa hodinky predali ako nové), a extra dokúpený diel veľkosti D kvôli môjmu menšiemu zápästiu.

Na akú veľkosť zápästia budú hodinky sedieť podľa kombinácie remienkov nájdete tu: https://www.bobswatches.com/rolex-blog/rolex-news/how-to-adjust-rolex-oysterflex-bracelet.html

Prítomnosť Easy-linku a spony s tromi drážkami znamená, že s tým, aby hodinky dobre sedeli nebude určite problém (v rámci toho návodu vyššie).

Cena k jednaniu: 34.900 eur

Osobné stretnutie možné primárne v Prahe, zvyšok ČR/SR podľa dohody. 

Sériové čísla sú na hodinkách aj karte zakryté, s overením nemám problém pokiaľ by nestačili moje referencie

Chronomagu vďaka za priestor :)

daytona1.jpg

daytona2.jpg

daytona3.jpg

daytona4.jpg

daytona5.JPG

daytona6.JPG

Upraveno uživatelem helit
  • Like 1
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

UP - rovných 34k eur alebo ekvivalent v CZK - od 29.5. do 1.6. možné osobné stretnutie kdekoľvek na trase Plzeň - Praha - Brno - Ostrava - Bratislava.

• Vytvořit...