ku.bela Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Ahoj, nakupovali jste někdo přímo od f. Ball? Nějaké pěkné kousky nabízejí jen přes internet, ale nemám úplně dobrý pocit z toho, že pošlu do ciziny vyšší desítky tisíc a dostupnost modelu je třeba dva měsíce. (Kromě alíku za pár stovek jsem v zahraničí nenakupoval). Díky pokud se někdo podělíte o zkušenost
Lookyn Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Ahoj, ano, kupoval jsem přímo ze Švajcu od Ballu a nebyl problém tedy nebyl problém až do chvíle, kdy mi zásilku mělo doručit TNT a chtěli doplatit CLO a DPH... Já si ale předem přímo u Ballu ověřil, že nic v ČR doplácet nebudu a že zásilka přijde v režimu DDP - Delivered Duty Paid, takže vše zaplatí a zařídí odesílatel. Takže pokud tvou zásilku dostane do ruky někdo kompetentní, kdo bude rozumět tomu, co znamená DELIVERED DUTY PAID, tak zásilka od BALL přijde celkem rychle Pokud se balíček dostane do ruky nějakému pitomci (jako v mém případě), tak budeš pár dní bezvýsledně komunikovat s Ballem a TNT (případně jinou zásilkovou společností), která ti to bez omluvy doručí o několik dní později...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se