actionman1 Odesláno čtvrtek v 10:29 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 10:29 (upraveno) Caute, nakolko som v ramci inzosa na Nivady dostal ponuky na vymenu aj priamu kupu tak som sa rozhodol, ze kedze potrebujem nejaky cash do domu tak nebudem cakat kym sa predaju Nivady, ale ponuknem aj Bulovy a necham si, co ostane. Bulovy uz vcera mohli byt prec, ale kupujuci mimo predajneho fora si to rozmyslel. Bulova "Royal Oak", vyrabane od roku 1979 len par rokov pravdepodobne kvoli pravnym problemom. Dovolim si tvrdit, ze asi najblizsie, ako sa clovek moze dostat k pocitu realneho RO a stalo ho to raketu. Priemer 35mm, cize ideal, (foto na mojej ruke 18 cm), vyska 8mm, paradny tah do obvodu zapästia 18,5 cm. Signovana spona. Hodinky su komplet original, ziaden AM. Ziadna talianska skladacka, povodna hexagon korunka, povodne sklo, strojovna BVA 2562.10, ku hodinkam pridam dalsie Bulovy s rovnakym strojcekom - plne funkcne so strojom v top kondicii kvoli pripadnemu servisu v buducnosti. Momentalne menena baterka, ziaden servis nie je potrebny. Velmi pekny stav na cca 45 rocne hodinky. Aplikovane logo aj indexy, mini tapisserie dial. WR negarantujem nakolko ide o vintage kusok. Cenu davam na fix, je to pod cenou ako som sa dohodol so vcerajsim zaujemcom a neberiem do uvahy, ze som vhodny kus huntoval asi 3 roky . Zlavy nebudu, v takomto stave sa tieto hodinky v tejto cene s dalsim kusom s rovnakym strojom ako darcom organov nezozenu. V pripade overeneho clena a rychlej akcie + dohody, ze ak ich bude novy majitel predavat ozve sa mne ako prvemu, vieme este nieco s cenou spravit. CENA: 1 950 EUR / 48 600 CZK, poistena posta/kurier v cene, osobne sa da BA/SC a okolie. Dakujem. Dakujem za zaujem. Ak by niekto chcel nieco podobne, ale v modernom kabate tak ponukam aj Titanove F77 s meteoritom - https://forum.chronomag.cz/topic/178411-p-nivada-grenchen-f77-titanium-météorite/#comment-3120854 Upraveno čtvrtek v 10:33 uživatelem actionman1
Doporučené příspěvky