SB1987 Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Dobrý den ve spolek, chtěl bych se zeptat, zda-lí ma někdo zkušenost s obdobnou situací. Přibližně měsíc a půl zpět jsem si vybíral hodinky. Měl jsem nastavená určitá kritéria a nakonec zakotvil u značky Ball. Rozhodoval jsem se mezi modelem Roadmaster Vanguard 2 a Engineer Skindiver 3 beyond. První zmíněný nakonec zvítězil s vědomím ze si nakonec pořídím i druhé zmíněné. Objednával jsem přímo od výrobce jelikož je tam možnost zvolit i číslo limitky, což výběru přidává určitý osobní charakter. Hodinky jsem obdržel v pátek. Vyzvedával v TNT depu jelikož jsem se nemohl již dočkat. V sobotu zkracoval u hodináře tah a v neděli jsem zaznamenal “mlhu” pod safírovým sklem. Hodinky sundal ze zápěstí a začal zkoumat. Zadní dýnko bylo možné otočit rukou a dopadlo to dle přiložených fotografií. Musím říct že mě to dost zklamalo a nevím jestli je něco takového obvyklé. Přemýšlel jsem, jestli jsem náhodou nějak nepochybil nějakou neopatrností ale nic mne nenapadá. Již řeším se servisem ale jsem zvědav na Vaše názory. Dekuji.
Micey Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Tak obvykly to urcite neni a hlavne to res primo s Ballem.. drzim palce at to dopadne vse ok, jako u relativne drahejch novejch vodotesnejch hodinek odsroubovat dynko rukou je celkem velky spatny. 1
SB1987 Odesláno 13. května Autor Nahlásit Odesláno 13. května Ty už mě odkázali na servisní středisko v Bratislavě kde jsme si volali a vyloženě říkali, jestli bude potřeba nějaké náhradní díly tak to může být třeba 2 měsíce až půl roku. Dnes každopádně posílám a předpokládám do pár dnů budu moudřejší. Každopádně děkuji za reakci.
SB1987 Odesláno 8. června Autor Nahlásit Odesláno 8. června Zdravím ve spolek, abych to nějak uzavřel. Hodinky v servisu Spirit Slovakia vysušili, zkontrolovali, přetěsnili, provedli zkoušku WR, měli týden na pozorování a zároveň k nim poslali i report. Předchází se o +1 až +2s / den, takže dobrý. Problém se zamlžováním je pryč a jsem rád, že je mám zpět ale k danému problému jsem zpětné vyjádření nedostal. Hlavní je že již naplňují očekávání. 1
ku.bela Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Zdravím kolegu, díky za sdílení zkušenosti. Mám trochu už OT dotaz, taky jsem nedávno objednával z jejich obchodu, a jak uvádí u detailu objednávky kontakt pro zjištění stavu, tak jsem jim psal mail (v aj) s dotazem, kdy asi hodinky odešlou. Po pěti dnech další mail, a dnes je to týden bez odpovědi. Nemáš obdobnou zkušenost?
SB1987 Odesláno 10. června Autor Nahlásit Odesláno 10. června Zdravím, podobnou zkušenost mám, na emaily nejprve nereagovali, tak jsem jim tam zavolal, zeptal se na stav objednávky apod. To paní na telefonu dohledala a sdělila, kdy mohu očekávat odeslání. Následně odpověděli i na ty emaily
SB1987 Odesláno 10. června Autor Nahlásit Odesláno 10. června A určitě bych počítal s tím, že jakmile odešlou, do pár dnů přijde email z celnice - nejprve jsem myslel, že je to spam poté volali, tak jsem vše o koupi dokládal. Zprvu mě upozorňovali, že při převzetí budu muset platit daň. Následně jsme si vysvětlili, že ta byla zahrnuta v ceně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se