groula Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Prodám tato notoricky známá Casia. Po týdnu, co jsem tyhle koupil jako nové z Polského obchodu se mi podařilo koupit ty zelený a tudíž tyhle posílám do světa. Info z netu: Barva ciferníku: Černá Barva řemínku: Černá Materiál řemínku: Plast Pohon strojku: Baterie (Quartz) Vodotěsnost: 200M Ciferník: Digitální Sklíčko: Tvrzené minerální, Minerální Styl hodinek: Společenské, Elegantní, Potápěčské Značka: Casio Šířka pouzdra (mm): 51 mm Šířka řemínku (mm): 28 mm Funkce: Datum, Den, 24-hodinový režim, Stopky, Automatický kalendář, Budík, měsíc, Minuta, Sekunda, Hodina, Rok Povrchová úprava: Matný Kolekce: G-Shock Classic 51mm 20ATM Spona: Klasická spona Luneta: Pevná Materiál pouzdra: Plast Tloušťka pouzdra (mm): 18 mm Váha (g): 70 g Hodinky jsou úplně nové na ruce dva dny. Mám k nim v mailu snad i fakturu z toho Polska. Cena 2000 Kč, při platbě na účet zásilkovna na mě. Díky za možnost inzerce
groula Odesláno 11. června Autor Nahlásit Odesláno 11. června kultovní vibrační casia. nikdo je nechce....?
Doporučené příspěvky