Beamy Odesláno 15. května 2025 Nahlásit Odesláno 15. května 2025 Rad bych se zeptal na značku hodinek Bulla. Nikde jsem toho moc nedohledal.
Harwey Odesláno 15. května 2025 Nahlásit Odesláno 15. května 2025 Google si skusal? bulla watch Co konkretne hladas? https://www.mikrolisk.de/show.php?site=280
Beamy Odesláno 15. května 2025 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2025 Díky, chtěl jsem se něco všeobecné dozvědět o této značce a zajímalo by mne nějaké informace o těchto konkrétních hodinkách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Beamy Odesláno 15. května 2025 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 16. května 2025 Nahlásit Odesláno 16. května 2025 daj si vyhladat Bulla Ancre 15 Rubis, par vysledkov ti to najde, aj s inym cifrom, nie je to ale ziadna rarita, na tu dobu (40.-50. roky) tychto znaciek bolo hafo pokial si ich podedil, tak tak ich uzivaj:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se