michaldrhlik Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Certina představila nové DS Action Diver, v příjemném rozměru 40.5mm, pohání je Powermatic 80.611 (25 kamenů a 80hodin rezerva),mají keramickou vložku lunety, vodotěstnost do 300m (ISO6425:2018)a nový protišokový systém DS Concept Extreme Shock Resistance. Mají je ve 4 provedeních, bílé a černé provedení je ocel, a modré je z titanu.
olaff Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Vzal bych si ty modrý titanový, ale v quartzu a pouzdro by bylo o 3mm nižší. Sem zvědavej jak budou působit naživo.
michaldrhlik Odesláno 28. května Autor Nahlásit Odesláno 28. května před 6 hodinami, olaff napsal: Vzal bych si ty modrý titanový, ale v quartzu a pouzdro by bylo o 3mm nižší. Sem zvědavej jak budou působit naživo. Já mám tu verzi v quartzu, a je tam i lépe udělané datum na 6. hodine, vypadá to více symetricky. Tady u těch se mi líbí tam přezka s diver regulaci, je to lepší než na těch quartzech, kde je jen obyčejna
tr0t3l Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Tie biele by som si vedel predstaviť buď s čiernou alebo nerezovou lunetou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se