Senseeei Odesláno pondělí v 17:54 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:54 (upraveno) Ahojte, mam moznost zakupit Speedy s 321 kalibrom, ale mam uz jedny s kalibrom 3861 a su uplne super. Su na fore uzivatelia, ktori tento kaliber maju a pouzivaju? Plne chapem vsetky negativa aj poztitiva tohoto modelu, zaujima ale realny nazor majitelov. Ak ano, mam par dotazov: 1. Ake su hodinky s tymto kalibrom na denne nosenie 2. Odolavaju otrasom, magnetizmu v pohode? 3. Aka je presnost hodiniek? 4. Ak mate aj kaliber 3861, stoji 321 za to? Alebo 3861 teda model professional uplne staci. Dakujem Upraveno pondělí v 17:55 uživatelem Senseeei
Seamaster Odesláno úterý v 07:42 Nahlásit Odesláno úterý v 07:42 Zalezi, o co ti jde. Eststicky vede u me 321 a presnejsi je 3861.
Senseeei Odesláno úterý v 09:17 Autor Nahlásit Odesláno úterý v 09:17 Před hodinou, Seamaster napsal: Zalezi, o co ti jde. Eststicky vede u me 321 a presnejsi je 3861. Dakujem za odpoved. Ide mi hlavne o bezny zivot s tymto kalibrom. Kedze dnes je vsade magnetizmus, ci je ten kaliber schopny tomu aspon z casti odolat, alebo bude zmagnetizovany prakticky okamzite a bude treba ho davat pravidelne odmagnetizovat (viem ze sa da zakupit pristroj domov) a tiez ako je to s otrasmi z bezneho zivota. Predsa len su to hodinky, ktore chce clovek nosit a nie len mat doma v skrinke aby sa dival na krasu kalibru. S tym ze nebudu az tak presne ako 3861 pocitam, skor sa obavam ci clovek s takymto kalibrom nebude mat viac starosti (castejsi a nakladnejsi servis, ktory bude trvat dlho) ako radosti v dlhsom casovom horizonte, hoci chapem ze aj to sucast tohoto naseho hobby. Takze aby som to zhrnul. Da sa 321 speedmaster zaradit do normalnej rotacie hodiniek, alebo su to skor hodinky na "specialnejsie prilezitosti"
Seamaster Odesláno úterý v 09:31 Nahlásit Odesláno úterý v 09:31 Podle me se da normalne zaradit do rotace hodinek, je to robustni zalezitost overena 8o lety v provozu. 3861 bude urcite o neco min nachylna na zmagnetizovani, pac uz ma kremikovou sertvacku, jede na vyssi frekvenci, coax, tudiz bude i presnejsi. Nejsem si jist, ale tipuju, ze servis na 321 bude hodnocen jako very old calibre a bude drazsi, nez na 3861, ale to je dotaz na Onyx treba...
Senseeei Odesláno úterý v 09:35 Autor Nahlásit Odesláno úterý v 09:35 (upraveno) před 4 minutami, Seamaster napsal: Podle me se da normalne zaradit do rotace hodinek, je to robustni zalezitost overena 8o lety v provozu. 3861 bude urcite o neco min nachylna na zmagnetizovani, pac uz ma kremikovou sertvacku, jede na vyssi frekvenci, coax, tudiz bude i presnejsi. Nejsem si jist, ale tipuju, ze servis na 321 bude hodnocen jako very old calibre a bude drazsi, nez na 3861, ale to je dotaz na Onyx treba... v AD mi bolo povedane ze servis 321 stoji rovnako ako 3861 a aj interval je rovnaky. Upraveno úterý v 09:35 uživatelem Senseeei 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se