Tomas451 Odesláno 4. června 2025 Nahlásit Odesláno 4. června 2025 Dobrý den, chci se zeptat, kde v Praze ověří pravost hodinek (konkrétně Longines) o víkendu? Jedná se mi o koupi z druhé ruky, abych měl jistotu, že kupuji originál bez vad. Děkuji za odpovědi.
FantasticFabio Odesláno 22. června 2025 Nahlásit Odesláno 22. června 2025 Koupil si, či nekoupil? Nechci chmuřit, či rmoutit, ale pokud bych potřeboval ověřit pravost, zkusil bych nejdříve zavolat někam ( AD , Pražské hodinářství, Chronoshop) , je li přítomen hodinář…. A jestli si na mě udělá čas a hned bych mu nastínil, že to nebudu chtít za “ děkuju” Ale o víkendu , na honem ….. vzhledem k tomu, že jsi zde 9 let, už bys mohl vědět, co a jak…
4st0n Odesláno 28. června 2025 Nahlásit Odesláno 28. června 2025 Nebo treba Koskocom me napada, bude to taky spis za prachy, ale mohli by to otevrit.Op se sice registroval treba pred 9 lety, ale kdyz je to prvni prispevek, tezko cekat, ze tu 9 let brouzda a cte si. Vlastne to neznamena vubec nic. 1
FantasticFabio Odesláno 29. června 2025 Nahlásit Odesláno 29. června 2025 V 28. 6. 2025 v 14:00, 4st0n napsal: Nebo treba Koskocom me napada, bude to taky spis za prachy, ale mohli by to otevrit. Op se sice registroval treba pred 9 lety, ale kdyz je to prvni prispevek, tezko cekat, ze tu 9 let brouzda a cte si. Vlastne to neznamena vubec nic. Tak to máš teda pravdu !
TomcatCZ Odesláno 15. července 2025 Nahlásit Odesláno 15. července 2025 Je ok koupit Rolexy v Japonsku? Micaji je docela dostupne mimo odicial i Rolex butiky. dik za radu
Harwey Odesláno 15. července 2025 Nahlásit Odesláno 15. července 2025 kup kde chces, len akurat z JP + dan, poplatky 1
Mikko Odesláno 16. července 2025 Nahlásit Odesláno 16. července 2025 Já řešil ověření v Pražském hodinářství a u Bechyněho 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se