Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všetkým. Mal som už skoro vybraté hodinky ale obchod má dovolenku. (Asi to tak malo byť :) ) Tak som čítal všetko možné. Natrafil som na stránku "sakurawatches.com" kde som našiel snáď ideálne hodinky. Zatiaľ som si tu ale nevšimol nikoho, kto by si z tohto obchodu dal poslať hodinky na Slovensko / Čechy. 

Poradíte mi keď tak, na čo sa treba ešte pripraviť, poprípade koľko asi budem musieť približne doplatiť, keď hodinky prídu na Slovensko? Cena hodiniek bude v sakuraawatches maximálne 800€. 

Keď tak ďakujem a prajem pekný večer.

Odesláno

povedzme +25 %, ak do toho zaratas dane a postu a poplatok za preclenie. na co sa pripravit zavisi od prepravnej spolocnosti

• Like 1
Odesláno

ak nutne nepotrebujes nove z obchodu, tak na japonskych proxy serveroch zozenies jemne pouzite az prakticky nove a usetris aj cez 100 evri

Odesláno

Atesa máš na chrono24 z JP lacnejšie a Land ... dokonca zo španielska za porovnateľnú cenu ...

Odesláno

Ahoj, veľmi pekne vám ďakujem za ochotu pomôcť. Už som zo sakurawatches.com objednal pre istotu nové, čierne Promastery. Snáď to dopadne dobre, majte sa pekne.

• po 2 týdnech...
Odesláno
V 8. 6. 2025 v 8:53, misso napsal:

ak nutne nepotrebujes nove z obchodu, tak na japonskych proxy serveroch zozenies jemne pouzite az prakticky nove a usetris aj cez 100 evri

Ahoj, můžeš mi prosím poslat link na nějaký japonský proxy server, díky

Odesláno
Před hodinou, Ruiz.aw napsal:

Ahoj, můžeš mi prosím poslat link na nějaký japonský proxy server, díky

Buyee.jp

Odesláno
před 2 hodinami, Ruiz.aw napsal:

Díky 

Jo, a jeste jako dopravu davat Air Delivery, aby to slo rychle s DHL a ne doporucenou EMS, coz je Ceska posta jako koncovy clanek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...