spiderer Odesláno 8. června 2025 Nahlásit Odesláno 8. června 2025 Prodám za kolegu, který není na fóru aktivní tyto hodinky - dle pravidel mám hodinky u sebe a fotky jsou také moje. Předání vyřešíme buď společně nebo se mnou a původním majitelem dohromady. Jedná se o Casio Oceanus OCW-T100TD-1AJF - Technologiema nabitý quartzky, který mají zajímavý technologie - věčný kalendář do roku 2100, řízené radiem a dobíjené přes solar. Velikost 42mm, titanové pouzdro a tah, WR 100 metrů, hodinky jsou celkově velmi lehké. Kompletní balení - papírová krabice, koženková krabice, kompletní dokumentace, včetně dokladu o koupi z Japonska z roku 2013, náhradní články tahu. Hodinky jsou v hezkém nošeném stavu - nenašel jsem na nich škrábance ani vrypy. Kolega je kupoval v Japonsku v roce 2013, nošeny občasně (první 2 roky cca 2x do týdne), poté skoro vůbec. Servis nikdy nepotřebovaly, signál chytají perfektně a spolehlivě (nastaveno na dsf77). Kdybyste měli nějaký dotaz ptejte se, tohle není můj šálek a popis detailů využívám od kolegy. Cena 7.400 Kč včetně kafe-piva-lima Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky