foldes Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Ahoj všem, nějak se nudím tak bych tady zkusil nabídnout moje zlaťáky. Jedná se o rolex DAY-DATE 18039 neboli hodinky velikosti 36 mm z bílého zlata. Day date mají single quick set kalibrem 3055 který má být také lepší na servis než předchozí řady 1xxx, safírovým sklíčkem a president náramkem se skrytou sponou. Tento konkrétní kus je podle sériového čísla 1982 nebo 1983 (nepamatuji to přesně). S krásným krémovým původním tritium ciferníkem. Strojově hodinkám není co vytknout běží super strojek je namazaný, po servisu drží rezervu a běží v rámci COSC a jsou také přetěsněné v loňském roce. Pouzdro hodnotím jako ve skvělém stavu neocucaném stavu což jednoduše můžete vidět podle tloušťky nožiček, hran a boků. Luneta je super, žádná oleštěnka. Náramek je podle mě také v nadstandartním nevytahaném stavu s ohledem na materiál a věk. Předchozí majitel si je údajně nechal dovézt z USA v devadesátých letech nosil je asi rok, a pak šly hodinky do sejfu a vlastně tomu i věřím. Protože stav tomu odpovídá. Co stojí za zmínku: Safír je okolo 50tky na rohu trošku chiplej ale není to nic, co by vadilo vodotěstnosti nebo něčemu dalšímu, takže není za mě potřeba řešit. Náramek byl původnímu majiteli malý, takže nechal udělat jeden dodatečný zlatý dílek. S ním jsou na zhruba 20.5 cm bez něj do 19.5 cm Předmětem prodeje jsou hodinky rolex pouzdro a zbývající nenasazené dílky tahu. Kdo by chtěl tak chtěl ultimátní rolex hodinky můžou být jeho za 299 tis CZK Preferuji osobní převzetí. Díky moc za možnost inzerce a přidávám pár špatných fotek. 1 1
foldes Odesláno před 21 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 21 hodinami Reserve do 15.7 kdy má dojít o předání.
Doporučené příspěvky