ZH6 Odesláno 9. července 2025 Nahlásit Odesláno 9. července 2025 Ahoj, již nějakou dobu sháním tento vzácnější model Traktorů. Preferoval bych asi nákup zde na fóru, ale našel jsem i pár nabídek na webu a byl bych rád za váš názor na tyto nabídky. Aukro - midsummerman našel jsem tyto dva modely, vypadají celkem dobře, ale nevím jestli ta cena není přepálená Nejvzácnější hodinky PRIM "TRAKTOR ELEGANT" 16 jewels funkční Nejvzácnější hodinky PRIM "TRAKTOR ELEGANT" 16 jewels funkční TOP STAV Antikvariát - Sběratelství stav dle fotek vypadá dobře. Prasklé sklíčko by se asi dalo vyměnit. Ale vypadá to, že tam už nějakou dobu visí. Hodinky – Hodinky náramkové – PRIM TRAKTOR INDIÁN – Typ 014 – Pánské – Funkční Antik-Hovorka číselník má už nějakou patinu, což se mi spíše líbí. Ale korunka už má sakra něco a sebou STARÉ ZACHOVALÉ HODINKY PRIM TRAKTOR ProstěPrim zde už jsem jedny hodinky koupil a jsem spokojený, ale zmíněný model je dlouhodobě nedostupný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Děkuji z případné odpovědi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se