Brejk Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července (upraveno) Zdravím z důvodu nevyužití prodám tyto Certiny s Ref: C024.410.16.031.21 kupovány v Koscomu 07/2022. Hodinky jsem nosil sporadicky. Od koupě jsem je měl na řemínku Hirsch a od zimy, kdy jsem je dal na původní se dostaly na ruku jen párkrát. Pouzdro ze strany má mnoho vlásečnic, bohužel jsem je nosil chvíli s náramkem a následky mi došly pozdě. Je to vidět jen pod určitým úhlem, za normálního nošení vůbec. Nutno podotknout, že kvůli mojí hlouposti v rámci záruky jim byl měněn v roce 2023 strojek (nic s ním nebylo, byla to moje hloupost s novou peněženkou ve které byl magnet ). Každopádně šlape jako původní, ale raději to zde pro kupce uvedu. K hodinkám mám Certina tašku, krabičku, garanční kartu a samozřejmě fakturu. Původní cena: 10 090,- Moje cena: 7 000,- Doprava a platba: Pouze osobně v Praze a platba na účet (QR na místě) nebo hotovost. Děkuji za prostor a přeji pěkný den Martin Upraveno 11. července uživatelem Brejk
Brejk Odesláno 26. července Autor Nahlásit Odesláno 26. července Up, za 500,- k nim mohu přihodit i nový černý řemen Hirsch duke L
Doporučené příspěvky