FantasticFabio Odesláno 18. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2025 Před hodinou, ZH6 napsal: Tak nakonec vyhrály Junghansy protože mám malé zápěstí, tak jsem objednával zkrácený řemínek (XS). Později jsem zjistil, že k objednání bylo zapotřebí vzít i původní velikost řemínku, což mě docela překvapilo. Ale druhý řemínek jsem dostal k hodinkám zdarma, takže dobrý Hodinky dávají cca +10 sec. za den, což jsem čekal že bude asi trošku lepší. Luminiscenční nátěr mají na 12,3,6 a 9 hodině a na ručičkách. Ale na ručičkách je velmi slabý a skoro není vidět. Jinak jsem ale spokojený a experimentuji s různými řemínky. Naštěstí mám dvě originální spony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Za mě paráda ! Co se přesnosti týče , byl bych v klidu, jsou nové , potřebují se trochu rozejít…. I tak je + 10 sec / d moc fajn, zjišťoval jsi udávané tolerance výrobce strojku ? Jo hrátky s řemenem jsou fajn, počkej až na ně dáš hnědý , modrý, zelený řemen …..budou z nich tak trochu jiné hodinky. Jsou moc parádní, jednoduché , krásné ! Ale co je super , černý datový věnec! Jo a lumi nemusí být až taková, u takových jistě ne. Užívej a pozoruj je ! Moc dobrá volba.
ZH6 Odesláno 18. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2025 před 2 hodinami, FantasticFabio napsal: Za mě paráda ! Co se přesnosti týče , byl bych v klidu, jsou nové , potřebují se trochu rozejít…. I tak je + 10 sec / d moc fajn, zjišťoval jsi udávané tolerance výrobce strojku ? Jo hrátky s řemenem jsou fajn, počkej až na ně dáš hnědý , modrý, zelený řemen …..budou z nich tak trochu jiné hodinky. Jsou moc parádní, jednoduché , krásné ! Ale co je super , černý datový věnec! Jo a lumi nemusí být až taková, u takových jistě ne. Užívej a pozoruj je ! Moc dobrá volba. Díky. Myslím že tolerance strojku je +- 15 s. S hnědým řemínkem super. Ještě bych chtěl vyzkoušet tuhletu variantu, kterou jsem si nechal vygenerovat ChatemGPT (datum trošku nezvlád… ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kopis Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Zeptám se v tomto tématu, protože se týká obchodu chronoshop cz. Je a případně kde je možnost filtrovat hodinky? Na helveti a koscomu je to jasný, vyfiltruju si pohon, průměr, vodotěsnost a další. Na chronoshopu to prostě nevidím. Díky
špelda66 Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna (upraveno) Vlevo, v mobilu si, ale musíš přepnout na "stránky pro počítač" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. ledna uživatelem špelda66
ZH6 Odesláno 3. ledna Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna před 4 hodinami, špelda66 napsal: Vlevo, v mobilu si, ale musíš přepnout na "stránky pro počítač" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nevím, mě to teda z počítače moc nefunguje... Zadám jeden parametr v jakémkoliv filtru a filtry zmizí a navíc produkty, které se zobrazují zůstávají stejné jako před filtrací.
špelda66 Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna před 2 hodinami, ZH6 napsal: Nevím, mě to teda z počítače moc nefunguje... Zadám jeden parametr v jakémkoliv filtru a filtry zmizí a navíc produkty, které se zobrazují zůstávají stejné jako před filtrací. Díky Funkčnost filtru jsem nezkoušel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se