B.F.G. Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 Nevím čím to je, ale ani na potřetí u mě nevydrží. Prodám Samuraje v poměrně super stavu, jeden malý škrabaneček na lunetě na 4 hodině, jeden menší na pravém boku. Jinak parádní stav, viz fotky, samozřejmě hardlex bez poskvrny. Hodinky nemají původní kovový řemínek, mám k nim “tlusté stěžejky”, dva silikony a jeden strap. Cením si je na 1090 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 0CZK. V blízkosti Brna můžu dovézt. Ideálně osobní předání.
B.F.G. Odesláno 20. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 Nějak se to podělalo při vkládání, cena fakt není 1090CZK ale 10900CZK.
B.F.G. Odesláno 12. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2025 Aktualizace ceny 9900CZK. Pošta na mě...
B.F.G. Odesláno 22. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2025 Poslední aktualizace ceny na 8900CZK. Případná výměna.
Doporučené příspěvky