Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

byl jsem na dovolene, tak pardon za zdrzeni...

datumka neni podminkou... jen mi jaksi dava smysl, kdyz uz se bavime o hodkach pro cestovani a ruzna casova pasma. 300usd je muj odhad, nikoli nastrel vostoku. pocitam samozrejme s tim, ze by to byl strop... a uprimne receno mi to pri dnesnim kurzu prijde stejne jako docela srandovni cena, ne?

tak ja to cele oprasim a proberu s vostokem. diky.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem se nějak zasekl na těch stránkách, co tu před časem někdo doporučoval (http://www.smirs.com/) a jen se chci zeptat, ten sortiment tam nabízený by se mohl většinou nechat sehnat i tady v Praze na Poříčí, někdy se tam už budu muset vypravit, ale trochu se bojím :) (sám sebe, že zjistím, že něco fakt nutně potřebuju :)

EDIT: Omluva za částečný OT a za velikost některých fotek - tu poslední zmenším, nebo vyměním.

EDIT 2: Tak jsem fotky trochu zmenšil.

post-3657-1265285565.jpg

post-3657-1265285590.jpg

post-3657-1265285630.jpg

post-3657-1265286237.jpg

post-3657-1265286261.jpg

post-3657-1265286273.jpg

Upraveno uživatelem Apep
Odesláno
Tak jsem se nějak zasekl na těch stránkách, co tu před časem někdo doporučoval (http://www.smirs.com/) a jen se chci zeptat, ten sortiment tam nabízený by se mohl většinou nechat sehnat i tady v Praze na Poříčí, někdy se tam už budu muset vypravit, ale trochu se bojím :) (sám sebe, že zjistím, že něco fakt nutně potřebuju :)

EDIT: Omluva za částečný OT a za velikost některých fotek - tu poslední zmenším, nebo vyměním.

EDIT 2: Tak jsem fotky trochu zmenšil.

Také jsem objevil jeden internetový odkaz z něhož by určitě něco stálo za hřích:

http://www.hodinkyvostok.cz/

Odesláno
a co ta limitka? :)

napsal jsem jim ve ctvrtek. hned odpovedeli s tim, ze dotazy hned predali na technicke oddeleni (mel jsem par upresnujicich dotazu). a hciq dela na nejakem lepsim designu ;-)

jsem trochu zklaman dosavadnim vyvojem limitek GMT i Zeno, tak jsem spis pesimista. ale nekde hluboko uvnitr jeste porad doufam, ze se k tomu aspon ten vostok postavi celem.

Odesláno

no na to zeno cakam tiez s napatim. myslim ze by boli pekne na striedacku s mojimi archimede pilot H :) tieto komandierskie si nechavam ako rezervu a ak by nebodaj vysli obe tak by jedny posluzili ako dar :) inac ma hrozne mrzi ze mi usli tie glyciny v predajnom vlakne, preco som ja siel tak skoro spat vcera....

• po měsíci...
Odesláno
tak ako, nepohlo sa nic ohladom limitky?

jo, pohlo. ale ne podle ocekavani. dnes mi z vostoku odepsali, ze posledni zprava z technickeho oddeleni zni tak, ze vyroba dilu na K-34 byla kvuli ekonomicke krizi prerusena. k34 skoncila v r. 2009.

takze kdyz to shrnu:

gmt limitka - nula bodov.

zeno limitka - nula bodov.

vostok - dtto.

:(

Odesláno
jo, pohlo. ale ne podle ocekavani. dnes mi z vostoku odepsali, ze posledni zprava z technickeho oddeleni zni tak, ze vyroba dilu na K-34 byla kvuli ekonomicke krizi prerusena. k34 skoncila v r. 2009.

takze kdyz to shrnu:

gmt limitka - nula bodov.

zeno limitka - nula bodov.

vostok - dtto.

:(

To je pešek. Už jsem se těšil, že dopním sbírečku o béžový ciferníček a - nic. No jestli skončila výroba, tak to teda mám pěknou limitku? :smile_anim:

Odesláno

tak nejak porad komunikuju s Vostokem. ta pani je hrozne mila, tak jsem se vyptaval proc a jak. vyroba novych komandirskich se nerentovala, protoze patrily mezi drazsi hodinky, a kdyz je ted ta krize...

ciferniky si nechavali vyrabet v Cine, to priznala. kdyby meli vyrobu in-house, tak by to upravili. nebo kdyby to porad odebirali. nicmene nekde by par ciferniku jeste meli mit, tak jestli nekdo chcete nahradni cifernik na vlastni upravy nebo na vyriznuti okynka pro datumku, tak mi reknete. mam se jim ozvat kolik jich chci. jen aby to bylo jasne, kalibr co je v new kommandirskie zvlada datum, akorat tam proste okynko na datum neni vyrezane. teda, nevim, jestli tam je datovy venec... ale kalibr na to ma. cili v nejhorsim pripade jde o vyrezani okynka (na 6 nebo 3, podle datumoveho vence) a dodani vence.

jde o tyhle:

k-34.JPG

takze, pokud vazne premyslite o domaci uprave, dejte mi vedet. zduraznuji to "vazne"... nechci ji psat o 50 cifru, aby si nemyslela, ze s tim kseftuju :D

takze "limitka" to nebude, ale jsou vazne nejvstricnejsi a nejkomunikativnejsi ze vsech firem, se kterymi jsem jednal (o katalog Longines jsem se hlasil uz dvakrat... furt jen sliby, skutek utek').

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...