Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Diky.

Moc casto na makro a delsi casy nefotim ale poridim maly stativ a asi to zkusim.

Remen je od Kubsona, myslim ze slusi kazdym 'WWII pilotkam''.

Brzy pribudou titanovy Trasery a do budoucna pocitam i s Archimede XL ktery budou asi hodne hodne hezky.

Upraveno uživatelem Friedrich
Odesláno

To Friedrich:

Fotky krasny,hlavne ta svitici:)

Taky by se mi libil ten Di-Modell Tornado na mych Archimede H,ale bojim se meho 16cm zapesti.Muzes prosim zmerit kolik by delal nejmensi mozny obvod na tech Tvych Archimedkach?Diky

Odesláno

Tak toho se rozhodně bát nemusíš. ;)

Měřit to ani nemá cenu protože spodní řemen má dírkování už asi 3 cm od pouzdra,

po celé délce až k nýtku kde se na konci spojuje s vrchním řemenem.

Zkusil jsem ho zapnout na tu první dírku a odhadem by to pak sedělo na ručku asi tak na 3 leté dítě, takže žádný strachy. :cool02:

Odesláno

Diky moc, tos me uklidnil:) Jdu rozbit prasatko, snad tam bude dost!

Friedrich napsal:
Tak toho se rozhodně bát nemusíš. ;)

Měřit to ani nemá cenu protože spodní řemen má dírkování už asi 3 cm od pouzdra,

po celé délce až k nýtku kde se na konci spojuje s vrchním řemenem.

Zkusil jsem ho zapnout na tu první dírku a odhadem by to pak sedělo na ručku asi tak na 3 leté dítě, takže žádný strachy. :cool02:

Odesláno

To Friedrich:

Omlouvám se, že Tě pořád otravuju trapnýma dotazama:), ale tak nějak nad tím přemýšlím a potřeboval bych ještě

informaci. Kdybys mi prosím mohl vyfotit ten pásek sundaný z hodinek a natažený (viz. foto Kubson), zapnutý tak, aby jeho délka byla cca na 14, 14,5 a 15 cm(takže 3 fotky).

Potřeboval bych vidět jak bude dlouhý ten konec pásku.

Posílám fotku od Kubsona, kterou jsem si stáhnul z jeho supr krámku (snad se nebude zlobit, neptal jsem se ho) a doufám, že

nikdo nebude protestovat, že dělám reklamu, kterou nepotřebuje:).

díky moc

post-4904-1236962185.jpg

Odesláno (upraveno)

To po mne prosím nechtěj, nejsem z těch, kdo mění často řemeny jen tak podle nálady.

Tenhle jsem tam dal z několika důvodů - ten původní byl dost krátký, pouze s jedním nýtkem u nožiček, rychle se obnosil a není to ten správný typ pro LW hodinky. ;)

Můžu ti sem dát ještě tyhle fotky ale dál už to bude na tobě.

Rozepnutý ze strany od korunky.

dsc038675734700.jpg

Zapnutý a z druhé strany.

dsc038685768375.jpg

Upraveno uživatelem Friedrich
Odesláno

Ok,dik za fotky. S tim sundavanim remenu Te chapu, taky se vzdycky bojim, ze neco odrbu. Fotky dobry, ale kdybys to takhle vyfotil zapnuty, krejcovskym metrem zmeril alespon jednu miru napr.14cm(jen remen), tak bych videl ten konec remenu, ze netrci jak antena nekam do pryc:). Jinak jeste jednou diky!

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...