Zlý vlk Odesláno 30. září 2025 Nahlásit Odesláno 30. září 2025 Prodám tyhle legendární digitálky, které po revoluci nosil každý, kdo chtěl v partě něco znamenat. Podobné jsem měl v roce 1990 jako svoje první hodinky. Koupené před víc než 10 lety od váženého člena jako NOS ještě ve fólii. Nikdy nenošené. Celou dobu byly vystavené ve vitríně a jednou za čas jsem do nich vložil baterku, která vydrží asi rok. Při jedné výměně jsem ztratil zajišťovací šroubek kontaktu, což na funkci nemá vliv. Přesnost je mizerná a časem přestalo fungovat několik segmentů poslední číslice (jednotky sekund). Co je však neodolatelné a na žádných dnešních hodinkách (pokud vím) to nenajdete, jsou melodie. Dají se nastavit jako budík nebo kdykoliv vyvolat současným stiskem tkačítek na pravoboku. Funguje to a je to super. Tohle vám žádná retro Casia nedají. Z dětství si pamatuju, že náramek těchto hodinek stál za hovno a často praskl. Proto se většinou dají sehnat pouze bez náramku. Kdysi jsem proto koupil náramky ze zásob starého končícího hodináře a přidávám je k hodinkám, kdyby je snad chtěl někdo nosit. Cena k jednání 1000,- Kč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Zlý vlk Odesláno 14. října 2025 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2025 Kdo má zájem, pište SZ. Nějak se určitě dohodneme.
Zlý vlk Odesláno 2. března Autor Nahlásit Odesláno 2. března Jenom bych si dovolil připomenout, že jsou stále k dispozici a upozornit, že mají dýnko, což není u všech hodinek v inzerci standard. 2 1
Doporučené příspěvky